Motorizarile, modele pentru Audi A6 si problemele aparute la piese

Cu cat indragesti mai mult o marca, cu atat este mai usor sa iti alegi modelul care sa iti placa mai mult. De obicei acest lucru se intampla fix cu acele persoane care au nevoie de ceva mai mult timp de gandire cu privire la alegerea modelului dorit. Pe de alta parte nu putem sa condamnam astfel de persoane, deoarece fiecare isi doreste ce-i mai bun pentru el. De asemenea putem sa amintim ca intr-o perioada majoritatea oamenilor erau atrasi de Audi A6. Mai exact erau atrase de modelele pe care le veti regasi si voi in lista de mai jos:

* Audi A6 4A C4;

* Audi A6 4B C5;

* Audi A6 4F C6;

* Audi A6 4G C7;

Toate aceste modele isi atrageau clientii ca pe magneti, mai ales ca erau destul de aratoase, acesta fiind un criteriu destul de important pentru cei ce isi doresc sa isi achizitioneze o masina. Bineinteles ca nu trebuie sa uitam nici de motorizari, cu atat mai mult cu cat acestea sunt foarte importante. Motorizari precum:

* 2.0 tdi bre;

* 1.9 tdi;

* 2.5 tdi akn;

* 2.5 tdi ake;

* 1.8 turbo;

* 2.0 blb;

* 3.0 tdi quarto;

Poate ca nu vor fi atat de importante aceste motorizari, dar in functie de acestea veti stii si cu ce tip de probleme va puteti confrunta, actunci cand anumite piese vor ceda. Cu atat mai mult putem spune ca probleme vor fi la cutia de viteze, la motor, bloc valve si bineinteles sa nu uitam nici de planetare, amortizoare sau de sistemul de franare. Cel putin daca aveti in vedere sa cumparati o astfel de masina nu uitati ce pagube va pot produce soselele din aceata tara.

Cu toate ca majoritatea se gandesc la fiabilitatea pe care o poate avea un automobil sunt foarte putin cei care iau in calcul starea precara a drumurilor pe care vor circula. Nimeni nu poate spune ca o masina este perfecta, dar avand in vedere posibilitatea de a achizitiona piesele necesare intr-un timp cat mai scurt si la un pret avantajos totul devine ideal. Cred ca fiecare isi reduce acea marja de perfectiune in functie de ceea ce are nevoie. In aceste conditii lucrurile sunt foarte simple, caci apartinatorii acestor automobile vor stii ce sa achizitioneze si ce nu.

Cat sunt dispusi sa aloce in bugetul de cheltuieli pentru intretinerea masinii si cat vor sa riste din acest punct de vedere. Caci intotdeauna exista un risc in momentul in care iti cumperi un produs alcatuit din parti consumabile. Si in afara de asta nu trebuie sa uitam nici de accidente, caci in mod inevitabil se pot

produce si astfel de lucruri. Poate ca o analiza buna va va ajuta sa alegeti cel mai bun model de autoturism pentru nevoile voastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *